Velkommen til Flatø 
Flatøer et moderne møde- og event- center, der rummer mulighed for både store arrangementer, og mindre møder med ned til 6 deltagere.
Du finder os i Guldborgsund, et af de mest charmerende områder på Lolland-Falster. Guldborgsund og handelsbyen Nykøbing Falster er kendt for hyggelige shoppinggader, grønne områder og et væld af spændende gamle bygninger, butikker og restauranter. 
Tæt på Flatø finder du også den romantiske natur sti, Fuglsang kunstmuseum, golfbaner, vandsportsmuligheder, Knuthenborg safaripark og en af Danmarks bedste badestrande, Marielyst strand. Holeby Lufthavn er kun 20 minutters kørsel fra øen. Møder og events Vores konferencefaciliteter er ideelle til mindre intime arrangementer. Om et arrangement er vellykket, står og falder med kombinationen af et væld af elementer: Programmet, stedet, faciliteterne, maden og underholdningen. Vi hjælper dig med at finde den perfekte kombination til netop dit arrangement. Vores mål er og vil altid være 100% tilfredse gæster. Vi har derfor 4 flatø møde og event løfter: Professionalisme, engagement, omhu og 100% tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget, sørger vi for, at det bliver rettet, ellers skal du ikke betale. Gastronomi og underholdning Ved ethvert møde eller konference er maden et populært samtaleemne. Flatø´s catering partner, de flyvende kokke, kommer gerne med inspiration og ideer. Imponér deltagerne med en opkvikkende overraskelse i pausen eller den helt store gallamiddag. Vi rådgiver om alle former for underholdning, dans og musik, som sætter prikken over i’et på dit arrangement.FLATØ - en perle i Guldborgsund

Mobil: Benjamin (+45) 21 27 40 05

E-mail: achton@achton.dk


© Copyright 2011 - 2018 adpfm.ca - casino-online-de.de