Udfordrende teambuilding med trækroneklatring, rollespil, varmluftballonner, jetski, powerboats, gps-orienteringsløb, segwaytrekking og meget mere, vi anvender alle 4 elementer til mange af vores events masser af ild, vand, og spektakulære opsætninger.

På Flatø værner vi meget om, at stemningen bibeholder sin hemmelige atmosfære med store træer, der giver følelsen af at være alene på øen.

Flatø har gennem tiden dannet rammen om alverdens arrangementer, herunder

·      ·      Bestyrelses-, direktions- og strategimøder med plads til innovation

 

Øens 37.000 m2 har dannet rammen om arrangementer fra 6 til 250 deltagere. Med 40 faste sovepladser kan Flatø anvendes som møde- og eventcenter, der kombinerer intimitet og praktisk rummelighed.

 

Kombinationen vand, skov og privatliv piftet op med individuelle ønsker som for eksempel

·      Brasiliansk grillarrangement og fakler i haven op til 250 personer

·      Paella under åben himmel optil 250 personer

·      5 retters menu, højtidelig borddækning med sølvstager, hvide stofservietter og tjenere i vores store festtelt op til 120 personer

·      Diskret mødeforplejning, store beslutninger og lækre råvarer serveret i slutningen af dagen op til 40 personer

·      Buffet med udvalg af lokale råvarer eller dit eget tema kan sammensættes så det matcher jeres gæsteliste

Vi kender mulighederne og hjælper dig gerne med at finde den perfekte kombination for at gøre din Flatøoplevelse i særklasse. Hvad enten det handler om ekstra underholdning, madlavning, samarbejdsøvelser, motion, undervisning og foredrag.

 

Under hele opholdet er vi i nærheden for at hjælpe dig.

 

Tæt på Flatø finder du også den romantiske Natursti, Fuglsang Kunstmuseum, golfbaner, vandsportsmuligheder, Knuthenborg safaripark og en af Danmarks bedste badestrande, Marielyst strand. Holeby Lufthavn er kun 20 minutters kørsel fra øen.

 

Vi samarbejder med en lang række af de stærkeste leverandører inden for personlig coaching, NLP, mindfullness, catering, teambuilding, concept developing m.m. nedenfor links til et udvalg af disse:

Skulle vi have glemt dig og din virksomhed, er det IKKE et udtryk for andet end vores glemsomhed - vær sød at sende os en mail - og vi opdaterer STRAKS!!! FLATØ - en perle i Guldborgsund

Mobil: Benjamin (+45) 21 27 40 05

E-mail: achton@achton.dk


© Copyright 2011 - 2018 adpfm.ca - casino-online-de.de